Verdens Største Lort - Så Stor Er Den!

Skrevet d. 09. July 2020
Billede: Pixabay

Verdens største lort - hvor stor er den egentlig? Da skaberne af South Park skulle give deres bud derpå, var svaret 1 meter og 68 centimeter i form af rockmusikeren Bono.

Meeen, så stor er verdens største lort nu ikke - den er faktisk meget længere. Få svaret på hvor lang verdens største lort er her:

Verdens største lort -  Næsten 8 meter

Verdens største lort bliver dog ikke registreret på samme måde, som den gør i South Park, hvor verdens største lorte bliver registreret af et internationalt institut i Schweiz.

Verdens måske største lort er intet længere end 792 cm lang og er blevet lagt af amerikanske Michelle Hines i 1995. 

Eksperter stiller dog spørgsmål om lortens ægthed. Michelle Hines' lange lort er dog heller ikke optaget i Guiness' Rekordbog. Hines lavede heller ikke stort på toilettet, men valgte at gøre det hen ad en gang.

I 1972 var det en anden lort, der stjal overskrifterne. Lorten fik navnet "The Lloyd Bank Coproliote". Denne historiske lort blev fundet af arkæologer under en udgravning og kan dateres tilbage til det ottende århundrede. Vi taler altså om en 20 cm lang og fem cm bred 1200 år gammel lort.

Lorten er i dag udstillet på Jórvik Viking Center i York, England, hvor man - mod betaling, kan se lorten, der er anslået til at have en værdi af intet mindre end 265.000 kr. Så ja, der er penge i lortet. 

"The Lloyd Bank Coproliote" er af flere anset for at være den største lort nogensinde, mens andre giver æren til Michelle Hines. Andre giver æren til Seamus McFeen, der levede i Nebraska tilbage i midten af 1800-tallet. McFeen menes der at have lavet en lort på intet mindre end 70,3 kg.

Der er endnu ikke nogen, der er optaget i Guiness Rekordbog for verdens største lort.

Tak for støtten

Vi siger tak for støtten til dette lidt atypiske indlæg til lejfesstent. Find leje af gulv til telt, store fadølsanlæg og alt andet til den store fest på lejfesttelt's hjemmeside.