Jokes Om Jyder - Her Er De Bedste

Skrevet d. 25. August 2020
Billede: Jumpstory

Humor er og bliver bare en del af den danske kultur, hvor der, indtil krænkelsesmentaliteten tager helt overhånd, kan laves grin med alt og alle - store som små.

Den danske befolkning er især gode til at komme med jokes om andre befolkningsgrupper - især de geografiske. Du kan derfor få de bedste jokes om jyder lige her.

De bedste jokes om jyder

Jokes om jyder går oftest på at fremstille jyderne som en kontrast til københavnerne. I jydejokes bliver jyderne derfor tit fremstillet som nogle bonderøve. Gode eksempler på jokes om jyder er:

En jyde beder om en returbillet, hvortil billetdamen spørger "hvortil?". Jyden svarer "hertil selvfølgelig".

Hvordan kan man være sikker på at møde en jyde på Sjælland? Man skal bare køre så hurtigt, at man bliver stoppet af politiet.

En københavner, en fynbo og en jyde er på stranden, hvor de finder en magisk lampe. De gnider på den, hvorefter en lampeånd dukker op. Ånden tildeler dem tre ønsker - et til hver. 
Københavneren skynder sig frem i bedste københavnerstil og vil have det første ønske. Jeg ønsker mig en super smart bil. Puf - så har københavneren en dyr bil. Fynboen er den næste. Han ønsker sig at blive millionær. Puf, så vælter pengene ned over ham. 
Så er det jydens tur. Han står og tænker lidt, inden han siger: Jeg vil bare gerne have det, som de to andre fik.

Hvordan sikrer jyderne sikker sex? De sætter kryds på de køer, der sparker.

Da den unge mand på sessionen bliver undersøgt af lægen, kigger lægen på ham og siger "jeg kan se, at du er jøde", hvortil den unge mand svarer "nej, nej, jeg er bare jyde - det der er almindelig slitage".

Tak for støtten

Vi takker avXperten for støtten til dette indlæg. Find et stort udvalg af smart elektronik som fx en bluetooth højttaler eller måske en mobiltelefon til ældre på deres omfattende webshop some indeholder tusindvis af spændende elektroniske produkter.