God Icebreaker: Find Inspiration Til åbningsreplikken Her

Skrevet d. 19. June 2020
Billede: Canva.com

Hvor meget vejer en isbjørn? Nok til at bryde isen. Ja, det kan være udfordrende at lave en god icebreaker. Vi har fundet nogle gode forslag, hvis du savner en god åbningsreplik til arbejdspladsen, tinder, skolen, familiefesten eller hvor du nu har lyst til at bruge dem.

En god icebreaker kan enten starte med et sjovt funfact eller et godt spørgsmål. Vi har fundet et godt eksempel til hver, men det hele drejer sig om din levering.

Hvis du virkelig vil fange nogens opmærksomhed, er det vigtigste, at du maler en historie i deres sind. Kan du ikke finde ud af det, så kan du starte med en af vores icebreakers.

Funfact icebreaker

Hey, vidste du godt, at Skotlands nationaldyr er en enhjørning?

Spørgsmål icebreaker

Ved du, hvad Skotlands nationaldyr er? …. En enhjørning

Humor er noget af det bedste du kan bruge, når du skal lave en god icebreaker. Ovenstående eksempler er forfærdelige eksempler, og det vigtigste er bare at være dig selv, og selv synes, at du er sjov.

Banke banke på…. Hvem der? Finn…… Finn hvem? ……. Finn selv ud af det.

Der findes en milliard gode og dårlige banke banke på jokes. Jeg havde lyst til at skrive nogle gode icebreakers i dag, men der findes ikke et entydigt svar på, hvad en god icebreaker er.

Jeg har flere gange prøvet at bruge: Hvad er forskellen på H.C. Andersen og en dildo? Ja altså, H.C. Andersen er forfatter, og en dildo er for mutter….

Det er ikke i alle sammenhænge, at det er en god icebreaker, men den er altså også lidt gakgak.

Hvad sagde troldmanden, da han gik ind hos blomsterforhandleren? Har i potter….

Hvad sagde Han Solo, da han gik ind hos bilforhandleren? Har i sårn Ford?

#ViFinderSelvUd….

Tak Billig Fitness Norge

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort TAK til Billig Fitness i Norge, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed.Hos Billig Fitness kan du finde træningsudstyr i høj kvalitet til gode priser i hele Skandinavien. Hvis du mangler en træningselastik i Norge, kan du finde en på følgende link: Treningsstrikk. Giv deres hjemmeside et besøg, hvis du mangler nyt træningsudstyr.